Мода във висшето общество

Вие сте нещо повече от жена, символ на стил, елегантност и можете да си позволите „лукса“ да сте в крак с модата и по всяко време. Удоволствието да се обличате и да се харесвате във вашият приоритет и за вас избрахме няколко модни съвета от най-добрите модни дизайнери, стилисти и коафьори по света. Ето и тях:

Ухание на жена – не само тоалета, роклята или модния аксесоар може да провокира усещане за жена. Парфюмът и стилното ухание, навява по своя неописуем начин за чара и магията, кито витаят само при ценителите. Ако и вие сте една съвременна Модмоазел, съобразете и изберете вашето „ухание за жена“.
Ретро стил – има, няма и на световния моден подиум със сила и мощ се завръща някой вече поотшумял стил. Така е и с ретро стила. Той определено вълнува дизайнерският интерес и макар да има паузи във времето и колекциите, той е подчертан и елегантен, подходящ за всяка лейди.

Подчертана женственост – за имиджа на жената могат да се изкажат редица неща. Днешната съвременна дама на 40+ е съхранила красота, фигура, активност. Тя е достатъчно привлекателна, че да се хареса на себе си и на околните. И кой казва, че подчертаната женственост не е хит и сред младите днес и за улегналите лейди на 50+.
Пътя към висшето общество – нещо сякаш витае във въздуха, когато модата сменя посоката. Триумфалното завръщане на чисто женският стил и вълна от елегантност, в дука на Лоран Бакол или Ким Новак са и във вашите представи за „womanly style”. С друга дума казано висшата мода ви вълнува повече от всякога. Линии, съчетания, жестове подчертават женската класа. Перфектно скроени тайори, деколте и висок ток, чанти носени в ръката и скъпи кожи. Това безспорно е стила на истинската жена.
Взискателност и самочувствие – нежните създания стават все по-взискателни в грижите за външния вид, а това неминуемо доставя големи дози самочувствие. За всичко допринася както модата, така и козметика, аксесоари, обувки. Добре направената интерпретация „естествена красота“ обаче остава запазена марка, само за някои.